Aktivera dig i Folkkampanjen!

Hej välfärdsvänner!

Vi vet att ni är många ute i landet som brinner av lust och engagemang för att utveckla vår gemensamma välfärd, rasar över vinsterna och privatiseringarna, och som inte vill något hellre än att engagera er för att försöka förbättra situationen.

Men det kan vara svårt att hitta formen, tiden eller andra eldsjälar som brinner för samma sak. Vi från den nationella samordningsgruppen tänkte därför göra det lite lättare för er.

Vill du vara aktivt engagerad i Folkkampanjen?
Maila till info@valfardskampanjen.se

Om flera personer från samma område hör av sig, sätter vi er i kontakt med varandra. Vi kan även bistå med kontaktuppgifter och hjälpa er att boka intressanta föreläsare/aktiviteter, hjälpa till att fixa flygblad etc, så att ni kan nå ut till ännu fler i närområdet.

Det är dags för Folkkampanjens lokala avdelningar att sparka igång igen!

Det finns också behov av personer som kan sköta aktiviteter på distans. Till exempel efterlyser vi folk som vill vara med i en slags nationell beredskapsgrupp – ett gäng människor som reagerar på vad som händer i omvärlden, skriver debattartiklar och insändare osv. 

Får vi ett stort gensvar ute i landet finns alla möjligheter. Kanske är det dags för fler landsomfattande manifestationer, föreläsningsturnéer eller andra spännande saker?

Tillsammans kan vi!

En reaktion på “Aktivera dig i Folkkampanjen!”

  1. -det är ett alldeles utmärkt initiativ, något som verkligen behövs och har behövts i ganska många år nu. Själv engagerade jag mig i mindre sammanhang vid privatiseringen av vuxenutbildningen i -Stockholm 1998 och några år framåt. Intresset brinner fortfarande men krafterna är det sämre med. Jag kan säkert bidra med något och skriva och ha visioner är min starka sida
    Med vänlig hälsning
    Paul Karlsson 0737281539

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *