Vi tar tillbaka välfärden! Torgmöte med kultur och tal

MALMÖ: Lördag den 10 maj är det nationell aktionsdag för Folkkampanjen för gemensam välfärd. I Malmö ordnas ett torgmöte på Gustav Adolfs Torg med start kl 14. Det blir ett fullspäckat program med tal, musik och kultur. Bland annat kommer kören Reclaim With Song som har blivit en internetsuccé med låten ”Flytta på er – tillägnad Alliansen”:


Lördag 10 maj kl 14-16
Gustav Adolfs Torg, Malmö
Facebookeventet

På scenen i Malmö:
Sångkören Reclaim with song
Makalösa föräldrar • Klimatriksdag 2014
Nätverket för Gemensam Välfärd
PRO Malmö
Svenska kyrkans diakoni m.fl.

Utveckla välfärden!
Stoppa vinsterna!
Nej till nedskärningar!

En reaktion på “Vi tar tillbaka välfärden! Torgmöte med kultur och tal”

  1. Tjena. Jag är en av många medlemmar i en grupp som heter Ta Tillbaka Välfärden! Vi är de som arrangerar Utopikarnevalen i Stockholm och vi har använt detta namnet i flera år nu.

    Vi förstår dock att det är ett ganska generellt namn och tar inte så mycket illa vid oss. Dock så bör ni ha i åtanke att folk kan göra slutledningen att eran manifestation är sammankopplad till våran grupp vilket kan få felaktiga assocationer för er då vi samarbetar med den utomparlamentariska vänstern och andra revolutionära grupper inom de anarkistiska nätverken.

    Vi står för det vi gör men ni bör läsa på vad vi står för innan ni tar risken att misstolkas att ni är kopplade med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *