Alingsås

Intressant möte på söndag 25/10 2015

TTIP-affish-Alingsås

Lars Igeland från Jordens Vänner inleder.

 

Kontakt till oss i alingsås är

rigmor.z(at)telia.com

tel. 0703 315 429.  

Tack till eldsjälarna som skapade Alingsås manifestation!

Tyvärr kom det inte så många som vi hade önskat  trots mycket förberedande, kontakter på arbetsplatser, med föreningar och fack, insändare, artiklar och kontakt med politiker. Det var också mycket arbete med utdelning av flyers och uppsättning av affischer. Vi är dock väldigt tacksamma för de ca 80 personer som visade sitt stöd. Vädret var perfekt. Bandet … Fortsätt läsa Tack till eldsjälarna som skapade Alingsås manifestation!

Posted in Alingsås | Leave a comment

Möt upp den 1 Maj, kl 10.30, vid trapporna på Lilla Torget!

Alla som har tid och möjlighet är välkomna att hjälpa Alingsås teamet att sprida information om Välfärdskampanjen och Manifestationen den 10 maj. Vi kommer att mötas vid Lilla Torget i Alingsås vid 10.30 den första Maj. Tillsammans tar vi tillfället i akt att dela ut flygblad och affischer.    

Posted in Alingsås | Leave a comment

Manifestation kl: 13.00 den 10 maj i Alingsås på Stora Torget

Det blir tal och musik. Det är också ett gyllene tillfälle att visa vad du står. Möt upp du också! Ditt engagemang är viktigt. Det du gör idag formar vår framtid. Hur vill du att det ska bli?

Posted in Alingsås | 1 Comment

Nu finns vi i Alingsås också!

Den 2 april kl. 18.30 i PRO-lokalen, Stora torget 3: ”Skola, vård, omsorg – Business eller gemensam välfärd?” Föredrag och frågestund med Håkan Sundberg. Medarr. Studiefrämjandet. Kontakt: Rigmor Zakrisson

Posted in Alingsås, Möte | Tagged , , | Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Folkkampanj för Gemensam Välfärd