Kontaktinfo

FOLKKAMPANJ FÖR GEMENSAM VÄLFÄRD
Org.nummer: 802473-3167

Postadress
Folkskolegatan 32
117 35 Stockholm

Inbetalningar och donationer
PlusGironummer:  67 82 17-1
BankGironummer: 199-0498

Epost
info(at)valfardskampanjen.se

Presskontakt

8 reaktion på “Kontaktinfo”

 1. Hej vi vill delta med manifestation I västerås

  kontakt mig Monica berzén om det är nått

  0767-12 12 60

 2. När jag tar upp affischen står det i Uppsala klockan 18.00 den 21 september. I kalendariet står det klockan 13. Detta kan komma att ge problem. Borde det inte finnas en färdig och korrekt affisch att skriva ut?

 3. Hej,
  jag var på Medborgarplatsen i Stockholm i går och det kändes som en bra början.
  Och en mycket kul ’tipspromenad’.

  Har ni ’tipspromenadens frågor’ som ’word-fil’ så kan jag använda den till att puffa för Er.
  Mvh! /Ernst Hollander

  bonzoeh@gmail.com

 4. Jag skulle vilja veta var man får tag på foldern 18 myter om vinster i välfärden som delades ut under manifestationen i Umeå. Den är bra, tycker jag.

  1. Den finns lokalt om inte alla har delats ut. Vi ska lägga upp den på hemsidan också så att man kan ladda ner och läsa.

 5. Hej!
  Jag tror att det är många starkt borgerliga människor som vill delta i det här uppropet för vår välfärd. Det känns litet olyckligt att det på insamlingslistorna då sägs att de kommer att skickas till Socialistiska läkare. Är det inte bättre att en mer opolitisk org. håller i insamlandet så att inte en sån sak blir ett fånigt hinder. Tyvärr har de politiska orden blivit markörer på ett sätt som hindrar en fri debatt, och det är väl lika bra att undvika. Jag tror t.ex. att jag skulle missa några namnunderskrifter bara för den delen. Det vore synd. För övrigt är det helt fantastiskt med det som ni alla aktiva drivit fram!!!! Och jag vill gärna samla in namnunderskrifter.

 6. Vill ha omedelbar kontakt med Markus Thornell. Ni kan slå mig en signal på 0733 337089. Förväntar mig ett samtal under dagen 20140624.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Folkkampanj för Gemensam Välfärd