Öppet medlemsmöte i Göteborg 16/2

Efter valet och trepartiöverenskommelsen om vinster i välfärden kändes det i höstas som om vinden faktiskt vänt. Men nu verkar det som om de fem högerpartierna i riksdagen bestämt sig för att blockera alla förändringar. Det finns alltså all anledning att ta ny fart med vår kampanj!

Välkommen till:

Öppet medlemsmöte måndag 16 februari 18.30, Mötesplatsen, Sa Allégatan 1B Göteborg

Som tidigare inleder vi med en kortare och förhoppningsvis lärorik föreläsning, denna gång av Anders Nilsson från Tankeverksamheten inom Arbetarrörelsen i Göteborg.
Temat är ”Läget i världen”.

Därefter diskuterar vi vad som bör och kan göras under våren. Vi behöver t.ex få igång arbetsgrupper som förbereder vårt nästa evenemang, lördag 25 april, vilket blir på temat ”Behov eller marknad, ett seminarium om alternativ till New Public Management”. Detta arrangerar vi tillsammans med ABF:s föreläsningsverksamhet. Mer information om eventet finns här. Är du verksam inom vård, skola eller omsorg i eller nära Göteborg? Kom och diskutera erfarenheter och handlingsalternativ!

Du som inte kan komma på måndag men vill vara med och jobba med oss under våren kan skicka ett mail till goteborg@valfardskampanjen.se så ska vi se till att du får en kallelse nästa gång vi träffas.

Nu kör vi igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *